Reviews

Klanten over het werk van Groen-Visie

Van het begin tot einde was Wouter duidelijk in zijn afspraken, gaf een goed advies, altijd bereikbaar en stemde indien nodig dingen af. Hij heeft ervoor gezorgd dat we lekker kunnen gaan genieten van onze nieuwe tuin. De tuin is geworden zoals gepland, weinig onderhoud en ruimte voor de kids! Wij kunnen Wouter zeker aanbevelen.

van Schendel

Zeer tevreden over de werkzaamheden, die Wouter in onze tuin geeft uitgevoerd. Wouter werkt precies, nauwkeurig en rustig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en communiceert perfect.
We zijn erg blij met onze nieuwe, onderhoudsvriendelijke tuin.
Nogmaals heel, veel dank Wouter.
Kees en Lianne Musters

Kees en Lianne Musters

Onze gemetselde tuinmuur stond scheef en moest vervangen worden. Vanaf het offerte traject heeft Wouter Struijs van Groenvisie met ons mee gedacht en ook zijn vrijblijvende adviezen gegeven. Wouter kan daarbij goed luisteren en heeft niets geforceerd. De naam Groen Visie maakt hij daarmee waar. Wouter komt over als een bescheiden, vriendelijke en hardwerkende vakman. Voor enkele werkzaamheden heeft hij hulp betrokken van collega aannemers. Eveneens prettig in de omgang en vakmensen. De samenwerking in totaal hebben we als zeer prettig ervaren. Ik kwam aan Groen Visie via de positieve Google reviews. Die maakt hij in onze ogen waar.

Rene den Hartog

Wouter heeft snel gereageerd op mijn verzoek.
En heeft keurig en snel alle werkzaamheden verricht

BC Romijn

Wouter heeft bij ons een prachtige voor-en achtertuin aangelegd en de oude schutting vervangen. De beplanting bestaat voornamelijk uit insecten vriendelijke planten. Wouter heeft deze mooi aangelegd. In de achtertuin zijn 3 verhoogde borders gemaakt, een kunst gazon en een mooi terras gelegd.
Wouter is heel precies, vakkundig en komt zijn afspraken na.
Wij geven hem een dikke 10 en raden hem zeker aan!

Diana

Dit jaar mijn tuin opnieuw laten beplanten en het looppad laten vervangen. Ziet er heel strak en mooi uit. Daarna is de tuin onderhouden. Groen-Visie komt afspraken na. Mijn tuin is goed onderhouden door hem en ziet er goed uit.

Anita van Zantvliet

Wouters is uiterst vakbekwaam, denkt mee met het ontwerp, communiceert en is transparant. Een vakman die ons een mooie tuin en overkapping heeft bezorgd. Een aanrader en dikke 10+

Jochem Janssens

Meer dan tevreden over ons contact met Wouter, de gemaakte afspraken en de geleverde werkzaamheden. Echt een aanrader, nogmaals bedankt Wouter.

Jeanet Groeneveld

Aanrader! Na een lange zoektocht naar een geschikte hovenier voor de aanleg van onze tuin hebben we uiteindelijk gekozen voor Groen-Visie van Wouter Struijs. En daar hebben we geen moment spijt van gehad. Wouter en zijn team hebben op onze best wel forse bouwkavel een prachtige groene tuin gerealiseerd, inclusief bijgebouw, hekwerken, tuinverlichting en beregening. Wouter was tijdens de aanleg steeds heel goed bereikbaar en reageerde doorgaans razendsnel op onze vragen. Nooit kregen we het gevoel dat het teveel was of dat het ongelegen kwam. Beslissingen werden ook altijd in goed overleg genomen en al de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

harm donker

Wouter is een kundige, betrouwbare, eerlijke en vriendelijke hovenier! Hij is zeer goed bereikbaar, denkt met je mee en geeft passende adviezen. Heel blij met het werk wat Wouter heeft gedaan en zou hem zeer zeker aanbevelen!

Vera

Zeer professioneel wouter komt zijn afspraken precies na en doet wat hij gezegd heeft. Hij heeft een prachtige tuin aangelegd met cortenstaal koivijver bestrating en groen . Vakmanschap en niets anders dan lof.

Addie van Beers

Vanaf het eerste contact met Wouter een prettige ervaring. We hadden zelf onze tuin ontworpen, en hij heeft ons ontwerp perfect vertaald en uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Wouter dan ook met een gerust hart aanbevelen.

Ruud Boon

Groenvisie helpt ons al enkele jaren bij het onderhoud van voor-en achtertuin en heeft dit voorjaar de voortuin helemaal opnieuw aangelegd. We zijn er enorm blij mee. Wouter is plezierig in de omgang, houdt zich heel fijn aan afspraken en is enorm deskundig. Wij boffen met hem!

Vera Hoogsteden

Mooi ontwerp gemaakt dat tot in de puntjes perfect is uitgevoerd. Kwalitatief mooie producten en over ieder detail nagedacht. Bespreken goed je wensen en denken met je mee. Communicatie is top zowel in de offerte fase als in de nazorg. Zeker een aanrader!

Ramona van Hees

Wouter komt zeker zijn afspraken na. Is bovendien rap en laat je niet bungelen alvorens je aan de beurt bent. Andere bedrijven halen vaak hun neus op voor kleinere karweitjes, zo niet Wouter. Dus, bedankt Wouter voor het verwijderen van een conifeer haag en netjes in orde brengen van straatwerk.

Jaap Vlaander

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
Offerte aanvragenContact opnemen