Reviews

Klanten over het werk van Groen-Visie

Wouter heeft snel gereageerd op mijn verzoek.
En heeft keurig en snel alle werkzaamheden verricht

BC Romijn

Vanaf het eerste contact met Wouter een prettige ervaring. We hadden zelf onze tuin ontworpen, en hij heeft ons ontwerp perfect vertaald en uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Wouter dan ook met een gerust hart aanbevelen.

Ruud Boon

Dit jaar mijn tuin opnieuw laten beplanten en het looppad laten vervangen. Ziet er heel strak en mooi uit. Daarna is de tuin onderhouden. Groen-Visie komt afspraken na. Mijn tuin is goed onderhouden door hem en ziet er goed uit.

Anita van Zantvliet

Wouters is uiterst vakbekwaam, denkt mee met het ontwerp, communiceert en is transparant. Een vakman die ons een mooie tuin en overkapping heeft bezorgd. Een aanrader en dikke 10+

Jochem Janssens

Zeer professioneel wouter komt zijn afspraken precies na en doet wat hij gezegd heeft. Hij heeft een prachtige tuin aangelegd met cortenstaal koivijver bestrating en groen . Vakmanschap en niets anders dan lof.

Addie van Beers

Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken, communiceren en de uiteindelijke resultaten. Alles gaat in goed overleg en daarbij wordt er een perfecte kwaliteit geleverd. Het aanbevelen zeker waard.

Hans Bogaerts

Wouter is een echte vakman. Hij denkt goed met je mee, komt zijn afspraken na en heeft alles volgens planning opgeleverd.

Bas Hopstaken

Wouter heeft bij ons een prachtige tuin en schutting aangelegd. Kwaliteit en vakmanschap stralen er van af. Communicatie en flexibiliteit top, we wisten continue waar we aan toe waren. Bedankt voor de super service!

Guust van Peer

Nieuw terras inclusief afwatering laten aanleggen door Groen-Visie en zijn uiterst tevreden in de manier zoals Wouter alles aanpakt, hij neemt je alles uit handen, correcte terugkoppeling en alles volgens afspraak. Het terras zelf ligt er zeer strak in en geheel volgens planning. De 1ste afspraak voor onderhoud in de tuin is ook reeds gemaakt omdat we zeer tevreden waren.

R Mulder

Wouter heeft bij ons een prachtige voor-en achtertuin aangelegd en de oude schutting vervangen. De beplanting bestaat voornamelijk uit insecten vriendelijke planten. Wouter heeft deze mooi aangelegd. In de achtertuin zijn 3 verhoogde borders gemaakt, een kunst gazon en een mooi terras gelegd.
Wouter is heel precies, vakkundig en komt zijn afspraken na.
Wij geven hem een dikke 10 en raden hem zeker aan!

Diana

Groenvisie helpt ons al enkele jaren bij het onderhoud van voor-en achtertuin en heeft dit voorjaar de voortuin helemaal opnieuw aangelegd. We zijn er enorm blij mee. Wouter is plezierig in de omgang, houdt zich heel fijn aan afspraken en is enorm deskundig. Wij boffen met hem!

Vera Hoogsteden

Mooi ontwerp gemaakt dat tot in de puntjes perfect is uitgevoerd. Kwalitatief mooie producten en over ieder detail nagedacht. Bespreken goed je wensen en denken met je mee. Communicatie is top zowel in de offerte fase als in de nazorg. Zeker een aanrader!

Ramona van Hees

Wouter komt zeker zijn afspraken na. Is bovendien rap en laat je niet bungelen alvorens je aan de beurt bent. Andere bedrijven halen vaak hun neus op voor kleinere karweitjes, zo niet Wouter. Dus, bedankt Wouter voor het verwijderen van een conifeer haag en netjes in orde brengen van straatwerk.

Jaap Vlaander

Groen-Visie uit Schijf is een bedrijf waar gewerkt wordt met passie voor het vak. Vakbekwamen medewerkers die het onderhoud vakkundig en netjes uitvoeren. Echt een aanbeveling voor uw groenonderhoud!

Vakopleiding Metaal

Wouter heeft onze voor en achtertuin aangelegd en bestraat. Erg betrouwbaar en ook flexibel tijdens de uitvoering. Vanaf het begin denkt hij goed mee over het hoe en wat om een mooi resultaat te krijgen. Kan hem zeker aanbevelen!

Isabel Greverath

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Groen-Visie. Wouter denkt goed met je mee. Hij reageert snel op vragen en heeft uitstekend werk geleverd.

Caroline

Super netjes geworden en zeer tevreden met het eindresultaat 👍🏼

Bram Rennen

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
Offerte aanvragenContact opnemen