Sierbestrating

Sierbestrating

Wilt u sierbestrating in uw tuin laten aanleggen als onderdeel van een compleet tuinplan, of gaat het alleen om een terras, oprit of looppad? Bij Hoveniersbedrijf Groen-Visie kan het allemaal. Wij leggen complete tuinen aan, maar voorzien u ook van vakkundig aangelegde sierbestrating.

Terrastegels

Kiest u voor uw terras voor betontegels, keramische tegels of misschien wel natuursteentegels? Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de perfecte terrastegel, passend bij het ontwerp van uw tuin en de gebouwen. Vervolgens leggen wij het terras vakkundig voor u aan, waarbij we extra aandacht besteden aan de afwatering.

Looppaden

De looppaden in uw tuin kunnen van een andere steensoort gekozen worden dan die van het terras. Ook kunnen we subtiele combinaties maken, waarbij looppaden en terrassen perfect op elkaar afgestemd zijn.

Klinkers voor oprit en parkeerplaats

Kiest u voor klinkers? Die zijn ideaal voor het bestraten van paden of een oprit. Klinkers zijn er zowel in een betonnen als een gebakken uitvoering. Met gebakken klinkers, die ook nog eens getrommeld zijn, creëert u een authentieke uitstraling voor een leven lang plezier.

Grind en split

Voor de verharding van uw paden of oprit kunt u natuurlijk ook een voorkeur hebben voor grind of split. Of u kiest ervoor om een strookje onder uw ramen of deuren te laten leggen. Hiermee voorkomt u het opspatten van regen tegen uw glaswerk.

Offerte gewenst?

Om u een idee te geven wat het aanleggen van sierbestrating kost, horen we graag wat uw wensen zijn. Met onze ervaring kunnen wij u ook helpen bij het maken van een uitgekiend ontwerp, zodat u zeker weet dat de sierbestrating perfect bij u past. Dus, zoekt u een stratenmaker met tuinen als specialiteit in de regio Roosendaal, Rucphen, Zundert, Etten-Leur en Breda voor de aanleg van sierbestrating? Nodig ons uit voor een vrijblijvend offertegesprek of kijk voor inspiratie maar eens in onze gerealiseerde projecten.

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
Offerte aanvragenContact opnemen