Tuinontwerp

Tuinontwerp

U droomt over de aanleg van een nieuwe tuin en voelt al hoe de sfeer moet zijn. U ziet zichzelf er al zitten: heerlijk in de frisse buitenlucht met een stralende zon aan de blauwe hemel. In een tuin waar u alle seizoenen van kunt genieten. Uw tuin moet perfect zijn en daarom laat u het tuinontwerp van die droomtuin liever aan een vakman over.

Droomtuin wordt werkelijkheid

Hoveniersbedrijf Groen-Visie maakt die droom werkelijkheid. Met aandacht luisteren wij naar uw wensen en vertalen die naar een op maat gemaakt ontwerp, uniek en creatief. Een ontwerp dat naadloos bij u past. Dit tuinontwerp beperkt zich niet tot alleen de beplanting, maar ook bestrating, verlichting, beregening, een tuinhuisje met overkapping of een tuinafscheiding behoren tot de mogelijkheden.
Wanneer u feedback op dit eerste ontwerp heeft gegeven, maken wij een definitief ontwerp. Dit is het uitgangspunt voor de offerte en de eventuele uitvoering en aanleg van uw tuin.

Beplantingsplan voor tuinontwerp

Bij het ontwerpen van uw droomtuin kijken we goed naar de ligging van uw tuin, houden we rekening met de bloeitijd van de planten, wanneer deze hun blad verliezen of waar bladbehoudende planten in de winter nog voor een groene tuin zorgen. Zo is er in iedere periode van het jaar iets in uw tuin te zien en te beleven.

Tuinverlichting

Wilt u ook in de avond genieten van een sfeervolle tuin? Dan kunnen wij u helpen met het uitdenken en uitvoeren van een lichtplan voor tuinverlichting die de juiste hoekjes of elementen accentueert. Hiermee creëren we nog meer sfeer in uw tuin en bovendien schrikt het inbrekers af.

Tuinafscheiding

In het ontwerp kunnen we ook de tuinafscheiding opnemen. Vanuit ons netwerk van betrouwbare leveranciers helpen we u bij het kiezen van de schutting of het hek dat perfect bij het ontwerp en de toepassing van uw tuin past. Zo combineren we veiligheid en schoonheid van uw voor- of achtertuin op de meest optimale manier.

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
Offerte aanvragenContact opnemen