Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

U wilt uw tuin vast en zeker netjes en in topconditie houden. Wanneer u bepaalde werkzaamheden van het tuinonderhoud uit wilt besteden, dan kunnen wij u daar gegarandeerd bij helpen. Welke werkzaamheden kunt u aan ons toevertrouwen?

Snoeien van hagen

Het is meerdere keren per jaar nodig om uw taxus, buxus, coniferen of beukenhaag te snoeien. Wanneer u zich daarover geen zorgen wilt maken, nemen wij u die taak graag uit handen. Zo weet u zeker dat uw haag ieder seizoen precies op tijd gesnoeid is en er strak en netjes uit blijft zien.

Onkruid wieden en blad ruimen

Als u geen zorgen wilt over regelmatig onkruid wieden of het opruimen van gevallen bladeren, dan kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten. Zo blijft uw tuin altijd schoon en netjes.

Verzorgen en bemesten

Om uw bomen en planten in topconditie te houden is de verzorging ervan noodzakelijk. Daarom kunnen wij uw gazon, struiken en hagen voeden met speciale bemesting. Daarnaast nemen wij u graag het snoeien van boomtakken uit handen, zodat die altijd gezond en mooi in vorm blijven.

Periodiek tuinonderhoud

Wanneer u het hele jaar door compleet ontzorgd wilt worden met het tuinonderhoud, dan kunt u ook voor periodiek tuinonderhoud kiezen met een onderhoudscontract. U weet dan ieder jaar precies waar u aan toe bent en hoeft u geen zorgen te maken over hoe uw tuin er bij staat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Groen-Visie inhoudt? Wij komen graag een keer bij u langs om door te spreken wat u wel en niet zelf wilt doen. En omdat afspraak bij ons altijd afspraak is weet u daarna precies waar u aan toe bent. Dus, zoekt u een enthousiast hoveniersbedrijf in de regio Roosendaal, Rucphen, Zundert, Etten-Leur, of Breda voor tuinonderhoud? Wij staan voor u klaar.

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
Offerte aanvragenContact opnemen