Tuinaanleg

Tuinaanleg

Van tuinaanleg krijgen wij energie. Omdat wij van tuinen houden, het geweldig vinden om iets moois te creëren, maar al helemaal omdat we daarmee mensen blij maken. Zoals van de aanleg van een tuin met daarin terrassen en bestrating die de tuin één geheel laten worden met de bebouwing. Of met een nieuw tuinhuis dat comfort biedt om veel vaker buiten te kunnen zijn, of met hekwerk en schuttingen die privacy en veiligheid bieden. Dus een voortuin of achtertuin die perfect past bij de mensen die er plezier van gaan hebben. En niet te vergeten: dat doen wij allemaal precies volgens afspraak.

Eerst het grove werk …

U heeft het tuinontwerp goedgekeurd en opdracht gegeven voor de uitvoering. We gaan dus starten met de grondwerkzaamheden, waarmee de eerste contouren van uw nieuwe tuin al zichtbaar worden. Kabels voor de verlichting en leidingen voor beregening worden meteen ingegraven. De bestrating of terrassen worden vakkundig aangelegd en wateren perfect af. Wanneer er een nieuwe tuinafscheiding of een tuinhuisje met overkapping geplaatst moeten worden is dat nu het juiste moment.

… en dan aanplanten

Een tuin is pas compleet als er bomen, planten en bloemen in staan. Met een uitgekiende diversiteit aan vormen en kleuren met aantrekkingskracht voor fluitende vogels en zoemende bijen. Maar natuurlijk ook met een mooi strak gazon van heerlijk fris en zacht sier- of speelgras, of van makkelijk te onderhouden kunstgras. Met dit alles wordt het eerdere tuinontwerp steeds meer realiteit en u kunt niet wachten om ervan te genieten. Kijk voor inspiratie maar eens in onze gerealiseerde projecten.

Wat kost de aanleg van uw tuin?

Iedere tuin is anders, dus wat de aanleg van uw tuin kost is niet zomaar even te zeggen. Natuurlijk komen we graag bij u langs om uw wensen door te spreken, zodat we hiermee een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen. Dat doen we vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Zoekt u een hovenier in de regio Roosendaal, Zundert, Rucphen, Etten-Leur of Breda voor tuinaanleg van een prachtige voor- of achtertuin waar u weer tientallen jaren met veel plezier van kunt genieten? Daag ons maar uit!

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
Offerte aanvragenContact opnemen